UA-85803939-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

   

.

Kandelabers

Natuurlijk beschermend

 

Kandelabers  zijn ontworpen met een bijzonder ambitieuze doelstelling. Hoge schermen die geluid en stof op innovatieve wijze sterk weten te reduceren. Ook hoge schermen vangen veel wind dat uiteraard om voldoende stabiliteit vraagt. De Kandelabers zijn geïnspireerd door de natuur, namelijk de gekandelaberde hoge bomen. Heel anders dan een vlakke muurwand roepen Kandelabers dan ook een plastisch, natuurlijk beeld op.

De schermen kunnen tot vier meter hoogte reiken. Hoe hoger, hoe stiller het wordt. Schermen van twee meter houden niet veel geluid tegen. Bij hoogten van 3 tot 4 meter wordt de geluidswinst duidelijk hoorbaar.

Bij bouwplaatsen opereren vaak grote machines Hogere schermen zijn daardoor veel effectiever. In binnensteden maar ook bij grootschalige projecten. Ook langs verkeerswegen en spoorlijnen zijn Kandelabers goed toepasbaar. 

Kandelabers is prijswinnaar in het kader van een uitvraag van RVO. Door de Van Schiegroep wordt het scherm op de markt gebracht. 

 

 

Meer info: Kandelabers